Ryanair in Nederland, nieuws over zommer van 2017

Nederlandstalig Ryanair forum. Vragen en antwoorden over Ryanair en Ryanair op de Nederlandse vliegvelden Eindhoven, Maastricht en Amsterdam.

Moderator: atoutprix

Post Reply
User avatar
RyanairBristol
FR SuperFan
FR SuperFan
Posts: 302
Joined: 04 Mar 2016, 13:57
Location: LPL

Ryanair in Nederland, nieuws over zommer van 2017

Post by RyanairBristol » 23 Dec 2016, 16:57

Ryanair verwacht in de zomer van 2017 3,1 miljoen reizigers te vervoeren van en naar Eindhoven, Maastricht en Schiphol. In de zomerdienstregeling worden veertig routes aangeboden naar de drie luchthavens.

Eindhoven Airport blijft de grootste luchthaven voor de maatschappij. Vanaf het vliegveld worden in de zomer 36 bestemmingen aangeboden. De route van Eindhoven naar Bologna wordt dit jaar voor het eerst aangeboden. Ryanair voert wekelijks ruim 150 vluchten uit vanaf Eindhoven. Dat zijn er meer dan nu het geval is. Onder meer naar Kraku, Madrid en Alghero wordt vaker gevlogen.

Van en naar Maastricht biedt Ryanair komende zomer drie routes aan. Naar Alicante en Girona wordt drie keer per week gevlogen, naar Bari twee keer. De drie routes moeten op jaarbasis 90.000 passagiers trekken. Op Schiphol verandert er niets: Dublin blijft de enige bestemming die wordt aangeboden.
Lees meer:
http://www.upinthesky.nl/2016/10/27/ryanair/


Post Reply