RYANAIR SLUIT EEN OVEREENKOMST MET GUESTLOGIX VOOR HET LEVEREN VAN ON BOARD SALES TECHNOLOGY

Nederlandstalig Ryanair forum. Vragen en antwoorden over Ryanair en Ryanair op de Nederlandse vliegvelden Eindhoven, Maastricht en Amsterdam.

Moderator: atoutprix

Post Reply
User avatar
RyanairGrad
FR Fan
FR Fan
Posts: 41
Joined: 13 Feb 2016, 13:46
Location: NRN & EIN

RYANAIR SLUIT EEN OVEREENKOMST MET GUESTLOGIX VOOR HET LEVEREN VAN ON BOARD SALES TECHNOLOGY

Post by RyanairGrad » 07 Jan 2008, 15:27

Ryanair (ISEQ: RYA, LSE: RYA, NASDAQ: RYAAY), Europa’s grootste low fares airline heeft vandaag bekend gemaakt dat het een overeenkomst heeft gesloten met het Canadese bedrijf GuestLogix (TSX-V:GXI) voor het leveren van hun Mobile Virtual Store™ technologie, die bestaat uit mobiele electronische verkoopunits om de verkopen van Ryanair aan boord te ondersteunen en te laten groeien.


De nieuwe technologie zal vanaf april 2008 op Ryanair’s vloot worden geinstalleerd en zal de verkopen tijdens de vlucht significant doen stijgen, de introductie van meer producten mogelijk maken en de efficiency verbeteren door gebruik te maken van GuestLogix’s technologie.


Bij het bekend maken van de overeenkomst zei Ryanair’s CFO en vice CEO Howard Millar:


“De overeenkomst van vandaag betekent dat we onze producten aan boord beter kunnen laten aansluiten aan de behoefte van de passagiers. De technologie maakt het ook mogelijk om meer nieuwe producten te introduceren, onze inkomsten te verhogen en in ruil daarvoor nog lagere tarieven aan onze passagiers te kunnen aanbieden.”


Tom Douramakos, President en CEO van GuestLogix zei:


“Wij zijn erg trots om Ryanair toe te kunnen voegen aan onze klantenlijst. Wij delen Ryanair’s passie en visie voor neveninkomsten innovatie in de passagiers reissector. Wij kijken ernaaruit om de Ryanair “in-flight” verkopen uit te breiden naar een ruime variëteit aan producten en diensten. Met de toevoeging van Ryanair bereikt het GuestLogix platform meer dan 500 miljoen passagiersreizen per jaar.”


About GuestLogix

GuestLogix is a leading provider of onboard retail technology and solutions to the passenger travel industry. Its mission is to deliver innovative, end-to-end solutions that create new revenue growth while enhancing service in the world’s guest services supply chain. The Company’s customers include the world’s leading airlines, railways, ferries, hotels, caterers, and commissaries. GuestLogix is publicly traded on the TSX Venture Exchange in Toronto (Symbol GXI). For more information please visit www.guestlogix.com.
avatar
RyanAdmin
FR Admin
FR Admin

Number of posts : 340
Location : The Netherlands (nearest FR airports: NRN and EIN)
Registration date : 2007-09-06

View user profile Send private message Send e-mail


Post Reply