Ryanair wil ook vliegen op Rotterdam Airport

Nederlandstalig Ryanair forum. Vragen en antwoorden over Ryanair en Ryanair op de Nederlandse vliegvelden Eindhoven, Maastricht en Amsterdam.

Moderator: atoutprix

Post Reply
User avatar
ryanadmin
Site Admin
Site Admin
Posts: 227
Joined: 14 Sep 2012, 06:50
Location: Eindhoven Airport
Contact:

Ryanair wil ook vliegen op Rotterdam Airport

Post by ryanadmin » 28 Mar 2016, 14:00

Prijsvechter Ryanair heeft interesse in Rotterdam-The Hague Airport. Dat zegt Jos Nijhuis, topman van Schiphol waar het regionale vliegveld onder valt. Ook de Hongaarse prijsvechter Wizzair zou het helemaal zien zitten om te gaan vliegen op de havenstad.

„Ryanair heeft meerdere keren aangegeven dat ze wel naar Rotterdam wil. We zitten daar nu vol, maar proberen in de komende tijd daar meer capaciteit vrij te spelen”, zo vertelt Nijhuis tegenover De Telegraaf. De Ierse prijsvechter is nu actief op onder meet Eindhoven en Amsterdam. Rotterdam is voor het bedrijf aantrekkelijk vanwege de lucratieve, zakelijke markt.

Naast Ryanair zou ook het Hongaarse Wizzair graag op Rotterdam willen vliegen. Een topman van het bedrijf bezocht onlangs Rotterdam – The Hague Airport om de mogelijkheden te bekijken.

Mochten er inderdaad nieuwe partijen gaan vliegen op Rotterdam, dan zal dat volgens kenners op zijn vroegst in de tweede helft van dit jaar zijn.

Bron: http://www.metronieuws.nl/nieuws/rotter ... am-airport

Wel leuk opzich. Denk dat ze daar ook veel klanten bij Transavia gaan wegkapen.


Post Reply