Provance in Nederland

Nederlandstalig Ryanair forum. Vragen en antwoorden over Ryanair en Ryanair op de Nederlandse vliegvelden Eindhoven, Maastricht en Amsterdam.

Moderator: atoutprix

Post Reply
User avatar
ryanadmin
Site Admin
Site Admin
Posts: 219
Joined: 14 Sep 2012, 06:50
Location: Eindhoven Airport
Contact:

Provance in Nederland

Post by ryanadmin » 28 Nov 2007, 12:40

Ryanair, Marseille Provence Airport, VVV Marseille en de toeristische dienst van de Bouches du Rhone vieren het succes van de verbinding Eindhoven-Marseille.

Plaats: Restaurant Belvedair, Eindhoven Airport

Datum: woensdag 28 november

Tijd: 18.00u

Na de succesvolle start van Ryanair's dagelijkse vlucht tussen Eindhoven Airport naar Marseille Provence, is het in deze grijze novembermaand tijd om een beetje zuiderse zon naar Nederland te brengen. Vanavond krijgt u de mogelijkheid om gratis de fantastische sfeer en gastronomie van de Provence te proeven tijdens een uniek evenement!


Naast infostands over de stad Marseille en de omliggende regio hebben de Zuid-Fransen hun speciale chefkok Christophe Carlotti meegenomen die u typische Provencaalse lekkernijen voorschotelt. Geniet van een glaasje Pastis of speel een potje "petanque" (jeu de boules) en maak ook nog kans op een gratis trip naar de Provence!


Wat moet u doen? U nu inschrijven op www.flyprovence.com/nl en vanavond om 18.00u op Eindhoven Airport aanwezig zijn. Plaatsen zijn beperkt, toegang wordt verleend op basis van first come, first served.


Tot morgenavond, donderdag 29 november, middernacht biedt Ryanair nog honderden enkele reizen Eindhoven-Marseille aan vanaf €10,- inclusief belasting! Kijk hiervoor op www.ryanair.com.


Post Reply